workshop

Pintura Natura

Een laagdrempelige creatieve workshop. We werken met materialen die je vindt in de natuur en met persoonlijke foto’s uit je mobiel. De natuurlijke materialen vind je om je heen of misschien ga je een stukje wandelen.

Aan tafel maak je hiervan een collage die je uiteindelijk als foto meekrijgt om te bewaren, op te hangen of…weg te geven!

 1. kies een foto uit mobiel
 2. print en knip uit
 3. verzamel materialen uit natuur
 4. maak hiervan een collage op papier
 5. maak een foto van de collage
 6. print

Durable a la table

Speciaal voor deze workshop heeft CHONK in diverse kringloopwinkels servies bij elkaar gesprokkeld. Deelnemers worden uitgenodigd deze prachtige restanten van de samenleving een nieuw leven te geven als kandelaar of etagère. De bouwwerken zet je makkelijk naar eigen smaak in elkaar en zijn een prachtige blikvanger in uw huis. Ze doen het ook zeker goed als cadeau!

Duurzaam aan tafel.

Zeefdrukken

Zeefdrukken is een oude sjablonen-druktechniek. Je kunt snel een eigen ontwerp in oplage op papier en textiel bedrukken. De workshop start met een korte inleiding met betrekking tot de zeefdruktechniek. Hoe werkt het? Wat kan je er het beste mee drukken? Na een demonstratie van hoe je een zeefdrukraam en rakel gebruikt, gaan de deelnemers zelf aan de slag. Door gebruik te maken van sjablonen en de monotype techniek drukken de deelnemers een eigen ontwerp op papier. We hebben we een mobiele zeefdrukinstallatie, speciaal voor evenementen en workshops op locatie.

Pintura Magica

Een workshop waarbij je waterverf, stiften en/of pennen kunt inzetten. De deelnemer kiest zelf wat hij/zij wil maken en hoe. Indien gewenst kan er met een thema gewerkt worden. Bv: wijsheden voor een workshop over ‘empowerment’ of uitgebreide tekeningen bij thema ‘onze ideale werkvloer’. Of men is gewoon heerlijk vrij in wat ze willen maken voor een gezellig ontspannen moment samen.

Hoe werkt het?

 1. Schrijf een wijsheid of ga lekker schilderen op een a-4 tje
 2. Als je klaar bent maken we hiervan een foto
 3. Dan word je uitgenodigd om voor een groot scherm te gaan staan
 4. Op de monitor zie je jouw eigen creatieve werk achter je verschijnen
 5. Kies je gewenste pose
 6. En tot slot maken wij hiervan voor jou een prachtige foto!