CHONK blijft deze winter niet binnen bij de kachel, maar is ook de donkere maanden op pad.

De Typemachine

Met onze sfeervolle wagen ‘De Typemachine’. De mooie lichtjes, de vele verschillende typemachines en een heerlijk muziekje zorgen voor een prachtige aanvulling op ieder festival of festijn!

Speciaal voor de winter hebben wij een WarmeWinterWensen-versie van ‘De Typemachine’ voor u klaarstaan. CHONK ontvangt graag uw festivalbezoekers bij ‘De Typemachine’ en biedt ze de gelegenheid hun geliefden, kennissen, familie of vrienden op een ouderwetse, bijzondere manier te verrassen. CHONK helpt jong en oud bij het typen van een wens, wijsheid of lieve groet voor een onbekende mede-festivalganger of een voor hun bekend persoon: iemand die ze liefhebben, dankbaar zijn of het gewoon even nodig heeft. Misschien krijg je wel een prachtige wens terug!

Krijt!

Bij Krijt! worden bezoekers als visite een huiskamer binnengeleid die een sfeer ademt van ‘zwart/wit-televisie’- tijden. De visite wordt daar door onze Krijt-suppoost uitgenodigd om met krijtjes de dan nog zwarte meubels te kleuren, terwijl zij begeleid worden door muziek uit vroegere tijden. Alles kan bekrijt worden: tot en met de suppoost!

Krijt! bestaat uit een totaal zwart geschilderd decor met stoelen, tafel, schemerlamp en een grote muur. In al het zwart kom je soms een rode verrassing tegen. Wat hoor of zie je daar? In het decor kunnen ook zomaar prachtige zeepbellen verschijnen. Deze huiskamer is op iedere locatie te plaatsen, zowel buiten als binnen. En in de winter met sfeervolle lampjes en versiering!