Archief

Al meer dan 20 jaar zijn wij werkzaam als kunstenaar (Boris) en docent drama (Sonja) bij diverse instellingen, stichtingen, bedrijven en evenementen. De afgelopen 15 jaar zijn we ook samen te zien op (straattheater) festivals.  Hieronder kun je zien wat we zoal de afgelopen jaren allemaal hebben gedaan op het vlak van festival-werk en workshops. De rode draad in al onze werkzaamheden: creativiteit, verbinding, spel en gastvrijheid.


3d atelier

Kon je ook in onze grote opblaastent je eigen masker maken? Je kunt een masker met rode en blauwe stiften kleuren. Als je daarmee klaar bent krijgt het masker 1 blauw en 1 rood oog, net als een 3d bril. Als je nu je masker op zet gebeurt er iets vreemds….


L’ amoire Magique

Bij L’Armoire Magique creëren deelnemers een magische wereld… waar ze zelf deel van uit maken! Maak je eigen wereld en stap erin. Je vergeet dit nooit, want de foto mag je meenemen naar huis.


Reuzen van Kortrijk

Tijdens de opening van het van het KinderMuze festival Spinrag heerste er een gezellige drukte op en rond het schouwburgplein. Zo’n 800 kinderen stapten mee in de reuzenstoet, konden swingen op de muziek van “Metx” en nagenieten met een lekker ijsje!


De Raket

De kinderen worden uitgenodigd om een kostuum van het kledingrek te kiezen. De astronaut betreedt de grote opblaas raket. Door middel van chromakey-techniek spelen maximaal vijf acteurs in een echte ruimte film. Het publiek kan de reis volgen op beeldscherm.


Vliegtuig

Kom vliegtuigjes vouwen. Als je vliegtuigje klaar is kun je mee doen aan verschillende leuke uitdagingen. Bijvoorbeeld een wedstrijd wie met zijn vliegtuig het verst kan vliegen of met een katapult proberen een appel van het hoofd van een paspop te schieten.


Divers

Naast onze werkzaamheden op de festivals (zie site agenda) hebben we bv ook opdrachten/werkzaamheden gedaan voor o.a.

Drenthe College, Kamp Westerbork, Kunst en Cultuur Drenthe, Academie Minerva, Artez Zwolle, Stichting Buitenkunst, obs Theo Thijssen Assen, Vumc Kinderstad Amsterdam, Grafisch Atelier Friesland, Tryater, Keunstwurk, Pink Roccade, Rijksuniversiteit Groningen, Ambiq Hengelo, Brede School Drachten, Stichting Brûze (oprichter), Swette Festival (organisatie), ‘Stad als theater’ Zwolle, CBK Groningen, Plateau Assen, D.Care Lab, Internationaal Filmfestival Assen, Sportbedrijf Lelystad, Dignis Zorgorganisatie (Lentis),